keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Maakuntavaaleissa 2018 ja eduskuntavaaleissa 2019 iskee tajuntaanne aito tamperelainen vihreä ekofasisti Seppo Lehto vaaliehdokkaana

Ehdokasasettelu alkaa Tampereella kuten muuallakin kevään 2018 aikana maakuntavaaleihin ja eduskuntavaaleihin

Ohessa kuvia Sananvapausmielenosoitukselta 21.10.2017 Laukontorilta "Oikeustalolle":

Tampereen vihreät ekofasistit luo lippujen punavihreä kommarimätä nurin keskuudestamme tavoitteena alkuperäkansojen oikeus elää ilman loisia ja kusettajia; Suomi suomalaisille!
Pohjoismaisen Vastarinnan järjestämässä Sananvapausmielenosoituksessa 21.10.2017 oli runsaasti tallentajia tapahtumassa:

Ohessa kuvaajat Olli Heikkilä ja Junes LokkaVihreät ekofasistit ovat olemassa turvatakseen ympäristön oikean käytön ilman matuinvaasion suosintaa, rahoittamista, estääkseen vääränlaisen matuja suosivan kaupungistumisen ja vuokra-asuntotuotannon kasvattamista, niin että kaupungeista tulee mokutuskeskuksia. 
Turvatkaamme ihmisten ja politiikan tulevaisuus oikeilla ekofasistisilla arvoilla ja teoilla joka päivä ja vaaleissa muistaen kannatuksen keskitys aidoille kansallismielisille ekofasisteille. 
Alla kuvassa poliittisen punavainon kohde Seppo Lehto Suojeluskuntamuseolla Seinäjoella 2009 harmonikan hakureissullaan.

Maakuntavaaleissa 2018 ja eduskuntavaaleissa 2019 iskee tajuntaanne aito tamperelainen vihreä ekofasisti Seppo Lehto vaaliehdokkaana.

Kun haluamme ottaa mallia monikulttuurisesti niin ottakaamme mallia Japanista kuinka se hoitaa ns. elintasopakolaisten maahantunkeutumiset:


Kokoontukaamme jälleen soihtumarssiin 6.12. itsenäisyyspäivänä tulevinakin vuosina Helsingin Hietaniemen sankarihaudoille kuten Suomi 100 vuotta jolloin marssijoita oli n. 5000 henkeä itsenäisen miehittämättömän Suomen asialla:

----------------------------
Maakuntavaalit Pirkamaan: Kansallismielisiä ehdokkaita haussa Tampereeltakin.
https://maakuntavaalit-pirkanmaa.blogspot.fi
-----------------------------

1 kommentti:

  1. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho tyrmää Helsingin Diakonissalaitoksen toimialajohtaja Marja Pentikäisen haaveet laittomasti maassa oleville ihmisille annettavista työlupaperusteisista oleskeluluvista. #paperittomat #oleskelulupa

    VastaaPoista